COVID-19 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 24 ΜΑΪΟΥ 2021

Αγαπητοί μας πελάτες,

Το 2020, λειτουργήσαμε το ξενοδοχείο μας από την πρώτη μέρα που άνοιξε ο τουρισμός στην Ελλάδα, φιλοξενήσαμε πάνω από 2.000 επισκέπτες τηρώντας με υπευθυνότητα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα για τον έλεγχο της διασποράς της λοίμωξης Covid-19 με απόλυτη επιτυχία έχοντας μηδενικά κρούσματα. Αυτό το οφείλουμε στους ανθρώπους μας και στους αγαπημένους μας επισκέπτες που μας εμπιστεύτηκαν τις διακοπές τους.

Φέτος ανοίγουμε ξανά τις πόρτες μας στις 28 Μαΐου και ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε και πάλι στο ξενοδοχείο μας με απόλυτη ασφάλεια και ελευθερία ώστε να σας προσφέρουμε και φέτος τις πολυαγαπημένες σας διακοπές! Παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις, φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε και να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και τις ισχύουσες οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Το έμπειρο προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας. Σας περιμένουμε για διακοπές στην ηλιόλουστη Κρήτη με ελευθερία και ξεγνοιασιά!

Σε ένα σύντομο κείμενο που ακολουθεί, μπορείτε να διαβάσετε 10 από τα σημαντικότερα μέτρα που έχουμε λάβει στο ξενοδοχείο μας, ώστε να τηρούνται οι κανόνες δημόσιας υγείας. Διασφαλίζουμε ότι το προσωπικό και οι επισκέπτες μας είναι ασφαλείς και παράλληλα ότι οι επισκέπτες μας θα απολαύσουν υπέροχες διακοπές.

1. Οι μάσκες προσώπου είναι υποχρεωτικές στην Ελλάδα σε δημόσιους κλειστούς και ανοιχτούς χώρους. Δεν υπάρχει υποχρέωση για χρήση μάσκας στους καθήμενους σε ένα καφέ ή ένα εστιατόριο όπως επίσης και όσο κάνει κάποιος ηλιοθεραπεία στην ξαπλώστρα της πισίνας ή της παραλίας.

2. Οι μπουφέδες στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας θα συνεχίσουν να υπάρχουν και φέτος υπό τη μορφή self service. Στην είσοδο του μπουφέ θα υπάρχει αντισηπτικό, του οποίου η χρήση είναι υποχρεωτική καθώς επίσης και γάντια μίας χρήσης, τα οποία είναι και αυτά υποχρεωτικά για τους καλεσμένους μας. Μετά από την επίσκεψη στον μπουφέ, στην έξοδο αυτού θα υπάρχει κάδος απόρριψης των γαντιών και θα γίνεται πάλι χρήση αντισηπτικού χεριών. Το ψωμί και τα ποτά σερβίρονται από το προσωπικό του εστιατορίου μας στο τραπέζι.

3. Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των καρεκλών στο εστιατορίου και στο μπαρ της πισίνας είναι 0,90 μέτρα. Φυσικά υπάρχουν συσκευές απολύμανσης για τους επισκέπτες μας πάνω σε κάθε τραπέζι.

4. Στην πισίνα η ελάχιστη απόσταση ανάμεσα στις ξαπλώστρες θα είναι 2 μέτρα. Οικογένειες ή επισκέπτες που μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο δεν υποχρεούνται να κρατούν ελάχιστες αποστάσεις.

5. Μπορεί να υπάρχει το μέγιστο 1 άτομο σε κάθε 5 μ² μέσα στην πισίνα, το οποίο σημαίνει ότι την κεντρική πισίνα μπορούν να την χρησιμοποιήσουν ταυτόχρονα 40 επισκέπτες και την παιδική 20.

6. Οι παραλίες του νησιού είναι διαθέσιμες ξανά και ανυπομονούν να σας καλωσορίσουν και πάλι. Η ελάχιστη απόσταση ανάμεσα στις ξαπλώστρες στην παραλία και την πισίνα είναι επίσης 2μ.

7. Η άφιξη στο ξενοδοχείο είναι δυνατή από τις 3μμ και η αναχώρηση έως τις 11πμ το αργότερο. Σε περίπτωση που χρειαστεί το ίδιο δωμάτιο να ξαναδοθεί την ίδια μέρα πρέπει να μεσολαβήσει τουλάχιστον μία ώρα από την αναχώρηση του προηγούμενου πελάτη με την άφιξη του επόμενου. Φυσικά τηρείται το ανάλογο πρωτόκολλο σχετικά με τον καθαρισμό και την απολύμανση σε κάθε αναχώρηση.

8. Το τμήμα καθαριότητάς μας επίσης δίνει ιδιαίτερη προσοχή στους κοινόχρηστους χώρους και σε σημεία επαφής όπως κοινόχρηστες τουαλέτες, την παιδική χαρά, τους ανελκυστήρες, το σαλόνι, κτλ.

9. Ο παιδικός σταθμός Kyknaki Club θα παραμείνει και φέτος κλειστός καθώς δυστυχώς δεν επιτρέπονται οι παιδικές δραστηριότητες.

10. Ο υπεύθυνος ιατρός του ξενοδοχείου είναι διαθέσιμος 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για τους πελάτες και το προσωπικό μας. Το ιατρικό κέντρο μας στα Μάλια απέχει μόνο 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε ένα τόσο καλό και αξιόπιστο ιατρικό κέντρο τόσο κοντά σε εμάς. Το προσωπικό μας έχει εκπαιδευτεί εκτενώς για να λειτουργεί σύμφωνα με τα νέα πρωτόκολλα.

Έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά σε θέματα υποδομών και εκπαίδευσης για να αποκτήσουμε το πιστοποιητικό HEALTH FIRST, το οποίο είναι υποχρεωτικό για την επαναλειτουργία όλων των ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Φυσικά θα προσπαθήσουμε όλη την περίοδο να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας όμορφες και ξεκούραστες διακοπές στο Kyknos Beach Hotel. Το τμήμα διοίκησης είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τις κρατικές υπηρεσίες και συμβούλους (π.χ. HSWC, Cretan Medicare κλπ) ούτως ώστε να προσαρμόζουμε άμεσα τη λειτουργία και τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με πιθανές καινούργιες απαιτήσεις και πρωτόκολλα.

Αποτελεί μεγάλη ικανοποίηση και υπερηφάνεια η ανταπόκριση από το σύνολο του προσωπικού μας στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί επιδεικνύοντας μεγάλο βαθμό ατομικής, κοινωνικής και επαγγελματικής υπευθυνότητας. Μέχρι στιγμής, όλοι όσοι είχαν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν το έχουν ήδη πράξει ή έχουν ήδη κλείσει το ραντεβού τους για εμβολιασμό το επόμενο διάστημα. Κάθε εβδομάδα εκτελούνται υποχρεωτικά τεστ αντιγόνου από όλο το προσωπικό.

Είμαστε πλέον 100% έτοιμοι να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες μας! Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή αίτημα.

Σας ευχόμαστε να είστε καλά, υγιείς και ευχόμαστε να σας δούμε από κοντά σύντομα!

Βασίλης Τσαμάνδουρας
Διευθυντής ξενοδοχείου

Our awards
Our awards