COVID-19 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΙΟΥΝΙΟΣ 28, 2020

Αγαπητοί μας πελάτες,

Χαιρετισμούς από την ηλιόλουστη Κρήτη. Η Ελλάδα καταπολέμησε με εξαιρετική επιτυχία την πανδημία του κορωνοϊού. Γι αυτό μπορώ σήμερα να σας πω τα ευχάριστα νέα: το ξενοδοχείο Kyknos Beach θα ανοίξει ξανά την 1η Ιουλίου.

Σε ένα σύντομο κείμενο που ακολουθεί, μπορείτε να διαβάσετε τα 10 πιο σημαντικά μέτρα που έχουμε λάβει στο ξενοδοχείο μας, ώστε να τηρούνται οι κανόνες δημόσιας υγείας. Διασφαλίζουμε ότι το προσωπικό και οι επισκέπτες μας είναι ασφαλείς και παράλληλα ότι οι επισκέπτες μας θα απολαύσουν υπέροχες διακοπές.

Οι μάσκες προσώπου είναι υποχρεωτικές στην Ελλάδα μόνο σε κλειστούς χώρους (π.χ. στο λεωφορείο, στο μουσείο, κτλ). Δεν υπάρχει υποχρέωση για χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους. Το μοναδικό μέρος στο ξενοδοχείο μας που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν είναι στο ισόγειο     του κεντρικού κτιρίου, που βρίσκεται η υποδοχή, το σαλόνι και το εστιατόριο. Προτείνουμε στους επισκέπτες μας να κρατούν απόσταση τουλάχιστον 2μ από τους άλλους επισκέπτες και να πλένουν τα χέρια τους όσο πιο συχνά μπορούν.

Οι μπουφέδες στο εστιατόριο θα συνεχίσουν να υπάρχουν ως χαρακτηριστικό μέρος του ξενοδοχείου μας. Οι μπουφέδες εξυπηρετούνται από το προσωπικό. Αυτό σημαίνει ότι οι επιλογές σε πιάτα θα είναι ελαφρώς μειωμένες σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Όμως θα υπάρχουν πάντα υπεραρκετές επιλογές φαγητών. Όπως πάντα η επίδειξη show cooking θα είναι διαθέσιμη καθημερινά το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ. Το ψωμί και τα ποτά σερβίρονται κατ’άτομο στο τραπέζι. Στην είσοδο των μπουφέδων υπάρχουν συσκευές απολύμανσης.

3. Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των καρεκλών στη βεράντα του εστιατορίου και στο μπαρ της πισίνας είναι 0,70 μέτρα. Φυσικά υπάρχουν συσκευές απολύμανσης για τους επισκέπτες μας.

4. Στην πισίνα η ελάχιστη απόσταση ανάμεσα στις ξαπλώστρες θα είναι 2 μέτρα. Οικογένειες ή επισκέπτες που μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο δεν υποχρεούνται να κρατούν ελάχιστες αποστάσεις.

5. Μπορεί να υπάρχει το μέγιστο 1 άτομο σε κάθε 5 μ² μέσα στην πισίνα, το οποίο σημαίνει ότι την κεντρική πισίνα μπορούν να την χρησιμοποιήσουν ταυτόχρονα 40 επισκέπτες και την παιδική 20.

6. Οι παραλίες του νησιού είναι διαθέσιμες ξανά και ανυπομονούν να σας καλωσορίσουν και πάλι Η ελάχιστη απόσταση ανάμεσα στις ξαπλώστρες στην παραλία και την πισίνα είναι 2μ.

7. Η άφιξη στο ξενοδοχείο είναι δυνατή από τις 3μμ και η αναχώρηση έως τις 11πμ το αργότερο. Όμως έχουμε προγραμματίσει να αφήνουμε τα δωμάτια άδεια για τουλάχιστον 24 ώρες πριν την άφιξη των νέων επισκεπτών και να αερίζεται καλά. Γι’ αυτό αναμένουμε να είμαστε πολύ γενναιόδωροι με τις αφίξεις και αναχωρήσεις των επισκεπτών μας φέτος.

8. Τα δωμάτια καθαρίζονται κατά την διαμονή των επισκεπτών μόνο κατόπιν δικού τους αιτήματος. Πριν εισέλθουν οι νέοι επισκέπτες τα δωμάτια έχουν καθαριστεί επισταμένως και σύμφωνα με τα κρατικά πρωτόκολλα και έχουν απολυμανθεί με διοξείδιο του χλωρίου. Το τμήμα καθαριότητάς μας επίσης δίνει ιδιαίτερη προσοχή στους κοινόχρηστους χώρους και σε σημεία επαφής στις τουαλέτες, την παιδική χαρά, τους ανελκυστήρες, το σαλόνι, κτλ.

9. Ο παιδικός σταθμός Kyknaki φέτος θα παραμείνει κλειστός καθώς δυστυχώς δεν επιτρέπονται οι παιδικές δραστηριότητες.

10. Ο υπεύθυνος ιατρός του ξενοδοχείου είναι διαθέσιμος 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για τους πελάτες και το προσωπικό μας. Το ιατρικό κέντρο μας στα Μάλια απέχει μόνο 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε ένα τόσο καλό και αξιόπιστο ιατρικό κέντρο τόσο κοντά σε εμάς. Το προσωπικό μας έχει εκπαιδευτεί εκτενώς για να λειτουργεί σύμφωνα με τα νέα πρωτόκολλα.

Έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά πίσω από τη σκηνή για να αποκτήσουμε το πιστοποιητικό HEALTH FIRST, το οποίο είναι υποχρεωτικό για την επαναλειτουργία όλων των ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Φυσικά θα προσπαθήσουμε σκληρά όλη την περίοδο για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας όμορφες και ξεκούραστες διακοπές στο Kyknos Beach Hotel. Το τμήμα διοίκησης είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τις κρατικές υπηρεσίες και συμβούλους (π.χ. HSW, Kosmos Safety Consultants Ltd and Cretan Medicare). Αν υπάρξουν νέες απαιτήσεις φυσικά θα υλοποιηθούν άμεσα.

Είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα μου στο Kyknos, επειδή όλοι δείχνουν μεγάλο βαθμό ατομικής, κοινωνικής και επαγγελματικής υπευθυνότητας.

Είμαστε πλέον 100% έτοιμοι να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες μας!

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή αίτημα.

Σας ευχόμαστε να είστε καλά, υγιείς και ευχόμαστε να σας δούμε από κοντά σύντομα!

 

Βασίλης Τσαμάνδουρας
Διευθυντής ξενοδοχείου

Our awards
Our awards